Kirkevej 17

5260, Odense S

+45 2537 8088

24/7 kunde support

Man - Fri: ring

Vi svarer gerne

Hvem er bedst

Det kan måles ved kunders tilfredshed

Vi bliver ved til du er tilfreds

Det er vores strategi

Hvad har du brug for

Det er ikke altid nemt at finde det præcise ord for, hvad, som man har brug for. Vi hjælper med at præcisere og gøre dine ønsker mere konkrete

F.eks. kunne et ønske være at være mere synlig på Google søgninger. Er det da blot at tilkøbe AddWords eller er løsningen måske at få tilrettet websitet, så det bliver mere søgevenligt!

Spørg os

Du skal bruge tid på din forretning. Så spørg os om alt andet, når du er kunde hos os. Det koster ikke noget at spørge os. 

Der er mange tilgange til internettet. De sociale medier, er een af dem, men glem ikke at en hjemmeside, giver overblik og tryghed for kunder. Et er at læse en artiklen om en forretning og få likes, men i sidste ende er et website, det som skaber tillid.

Vores kompetencer

Det vi er bedst til

It- teknologien løber stærkt. Da jeg startede med at læse, var en 20Mb MFM harddisk det største. I dag med diske på flere Tb x 1000Mb, og processorer, der ikke fylder mere end et kreditkort en anden tid.

Hardware og teknik
78%
Programmering wordpress php mysql
89%
Internet Butik og Woocommerce tilretninger
95%
Grafik og video
55%

Skræddersyet It-teknik

Vi hjælper lige fra lodning til kabling og opsætning

Vi er vant til at opsætte netværker med access-points, routere mv. Eller har du brug for din egen server gør vi det.

Vi slipper ikke grebet før alle kabler er målt og godkendt efter standard for modstand i kabler. Den rigtige kategori af kabling er valgt efter hastighed. Vi hjælper også med fin justere dine enheder på nettet. Det er ikke rart at havde, et svagt led, som drosler hastigheden på jeres net. Eller et website, hvor flere  komponenter ikke er rigtigt konfigureret. F.eks. hyperlinks som ikke peger på noget. De giver stadig forespørgsler på nettet. Eller forkert placeret javascripts således de indlæses i forkert rækkefølge.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adiop iscing elit, sed do eiusmod tempor inci didunt ult labore et dolore magna aliqua. the off ullam or corper dignissim cras tincidunt lobortis feugiat. Euismod quis viverra nibh cras pulvinar. In massa tempor nec feugiat nisl pretium.

Vi har en plan til dig

Vi elsker at dele ud af vores viden og erfaring

Email. Er ofte de store ømme punkt for en forretning. Skal man have sin egen Microsoft exchange server med en dyr vedligeholdelse eller kundeaftale. Måske kan mindre gøre det bedre.

Derfor er det vigtigt du spørger. Vi kan oftest oplyse om den bedste løsning for dig. Men den nyeste teknologi.

Stay Connected

Lorem ipsum dolor sittu olrot amet, consectetur adip scing elit. Proin rutrum euis the mod dolor, ultricies aliq luam ekolor.

Think Ahead

Lorem ipsum dolor sittu olrot amet, consectetur adip scing elit. Proin rutrum euis the mod dolor, ultricies aliq luam ekolor.

Vi løser problem og ikke bare snak!

Hvad kan vi gøre for dig

Social Media​​

Lorem ipsum dolor sit orot amet, cons ctetur atrd piing elit.​

SEO

Lorem ipsum dolor sit orot amet, cons ctetur atrd piing elit.​

PPC

Lorem ipsum dolor sit orot amet, cons ctetur atrd piing elit.​

Få styr på din teknologi i dag. Få nettet optimeret. Dit regnskabsprog integreret med måske en butikløsning.

Send os en forespørgsel