About

Om Os

Autolager i Odense på Fyn

Hvis du står og mangler dæk, fælge, motor, gearkasse eller andre autodele til din bil, står vi klar til at hjælpe dig med at finde det rette.

Stor udvalg af autodele

Autodele behøver ikke koste en formue. Hos Marslev Autolager på Fyn sælger vi autodele og reservedele til biler fra skadede og ophuggede biler. Vi er placeret i Marslev på Fyn, tæt på Odense, og har autodele fra biler i alle mærker. 

Dette gælder autodele fra nyere biler, men også ældre biler. Vi gør hvad vi kan for at vi har præcis de autodele du mangler til din bil. Desuden skrotter vi din bil og henter den gerne, hvis den ikke kan køre eller har køreforbud.

Miljøgodkendt autoophugger 

Har du brug for et autoophug af din gamle bil? Vi er en miljøgodkendt plads, som er ISO 14001 certificeret. Dette betyder, at vi opfylder kravene inden for bl.a. miljøpolitik, planlægning, kontrol og ledelse. Du kan læse mere om certificeringen her

Skrotning af bil

Vi har altid 800 – 900 hundrede skrottede biler på pladsen, hvilket betyder, at vi stort set altid kan finde netop den reservedel du står og mangler.  

Du kan få skrottet din bil her. Her kan du også læse mere om vores ophugger.

Ring gerne til Marslev Autolager

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at bestille tid til autoophug, er du velkommen til at kontakte os allerede i dag, på telefon 65 95 11 90. Vi ser frem til at hjælpe dig med at finde de rigtige autodele, autoophug eller andre opgaver.

KONTAKT OS


Marslev AutolagerVejrupgårdsvej 3
5290Marslev, Fyn
CVR: 20954671

Tlf: 65 95 11 90
E-mail: info@marslevautolager.dk


ÅBNINGSTIDER


Man-tors: 08.00 – 17.00
Fre: 08.00 – 15.00
Lør: 09.00 – 12.00
Søn: Lukket

 
1
Forhandlere
1
Daglige forespørgelser
1
Typer
1
Bilmærker

Ring for forsendelse

Ved forudbetaling kan der foretages en forsendelse

7-17 Support

Ring og vi hjælper gerne med at finde din reservedel

Betaling

Vi modtager kontant, dankort, mobilepay mv. Desuden er vi ved at sætte website op således det kan fungere ved forudbetaling og varen er pakket når du ankommer og afhenter.

Hvorledes kan vi hjælpe

Vi prøver hele tiden at være med og opdaterede med vores brugte reservedels lager.

Reservedelslager
90%
Biler under adskillelse
80%
Dagligt tilsete reservedels biler
56%